Komische Acts

Komische Acts

Komische Acts Scott & Muriel brengen een hilarische comedy en illusie show van 25 tot 30 minuten. Een ding is zeker over het optreden van Scott & Muriel zal nog lang nagepraat worden! Het kleinste illusietheater ter wereld! Lachen voor jong en oud!

Het Scott & Muriel Two by Two theater is het kleinste illusie-theater ter wereld! Een man in overalls en gladgekamd haar duwt een grote zwarte kist de ruimte binnen. In een minuut klapt hij de kist uit tot een heus theater. Compleet! Met alles er op en er aan:podium, gordijnen, muziek, lichten. Nu gekleed gaand in hoge hoed en pandjesjas begint de man zijn show. Het is Scott the Magician! Maar uit zijn openingstrucs (die mislukken) tot zijn eerste illusie (een 'IKEA Instant Assistant' komt tot leven!) blijkt wel dat deze show een beetje te hoog gegrepen is voor Scott. Hij houdt moedig vol maar de mooie Miss Muriel heeft een heel ander idee over hoe de show zou moeten gaan. Chaos volgt en voor je het weet wordt iemand uit het publiek doorgezaagd!

World Champions of Magic

Uitgevoerd door de World Champions of Magic - Scott & Muriel. De show laat ieder afwisselend verbazen en lachen. Nooit eerder vertoonde illusies en visuele comedy gecombineerd met interactieve acts met het publiek zorgen voor hilarische momenten. En omdat er zoveel verschijnt is het mini Two by Two Theater al een illusie op zich! Kortom, je moet het gezien hebben om het te geloven.

Een kleinschalige comedy-illusie-show duurt 25 tot 30 minuten. Er is geen podium nodig! 4 x 4 meter vlakke vloer is voldoende.